Nu iubea doar ringurile, ci şi maşinile. Un Ferrari pe care l-a avut Mike Tyson este de vânzare

Mike Tyson, legendarul boxer şi tată a opt copii, a iubit cândva aventurile cu o maşină super sport, făcută în spiritul monoposturilor Formula 1. Un exemplar Ferrari F50 care i-a aparţinut a fost scos la vânzare.

Acest F50 de culoare roşie este exemplarul cu numărul 73 din toate cele 349 unităţi produse. Având un parcurs de aproximativ 9.000 de kilometri, maşina va fi vândută în cadrul unei licitaţii la 11 martie curent.

Vezi şi: (foto) Un rar şi magnific Ferrari F50 Nero Daytona îşi caută un nou îmblânzitor

Supercarul este pus în mişcare de un propulsor V12 natural aspirat, care are un volum de 4.7 litri şi produce 520 cai putere la 8.000 de rpm.

În descriere se mai menţionează că motorul se poate roti şi până la 10.000 de rpm deoarece este construit pe baza unui agregat folosit în Formula 1.

Accelerează un F50 până la 100 de km/h în 3.7 secunde. Viteza maximă este egală cu 325 km/h.

Vezi şi: (video) O nouă maşină în colecţia lui Ion Ţiriac, un Ferrari F40 de toată frumuseţea

Mike Tyson s-a plimbat cu acest automobil circa 7.885 de kilometri. El a fost primul proprietar, după care i-a vândut maşina unui broker.

În anul 2005 supercarul a suferit o inspecţie tehnică, acolo unde i-au fost schimbate pompa de ulei, pneurile şi alte câteva componente. De asemenea, panoul de bord din habitaclu a fost modificat.

Dacă vă interesează o astfel de ofertă, atunci trebuie să aveţi pregătiţi 2.2-2.4 milioane de dolari.

Cmentariile sunt închise