(video) Accident nocturn aproape de sediul MAI. Un automobil a intrat în spatele altuia, generând victime

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Va reduce limita de viteză de 30 km/h numărul de accidente care se întâmplă în centrul capitalei, acolo unde șoferii trebuie să se deplaseze calm, liniștit? Sau de ce ar trebui toți să fie afectați de eventuale modificări dacă problema este doar în unii indivizi care încalcă intenționat RCR pentru a demonstra cuiva ceva?

Aseară târziu, în zona Pieței Centrale, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt s-au ciocnit două BMW-uri. Circumstanțele sunt neclare, însă imaginile de la fața locului arată două exemplare deteriorate. Unul e stricat în partea posterioară, altul în cea frontală. De asemenea nu știm dacă ambele se aflau pe carosabil în momentul accidentului, căci cel lovit din spate stătea în spațiul de parcare de lângă trotuar.

Una dintre mașini era condusă de un tânăr de 22 de ani, iar cealaltă de unul de 24 de ani. Aflăm de la Poliția Capitalei că în rezultat patru pasagere din mașina primului, dintre care două minore, au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale. Despre vreo stare de ebrietate la volan nu se anunță nimic. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Va reduce limita de viteză de 30 km/h numărul de accidente care se întâmplă în centrul capitalei, acolo unde trebuie de mers liniștit?
FOTO: pulsmedia.md
VIDEO: t.me/cx_md

Vezi și: (video) Taximetrist din Chişinău, rugat de un pasager să nu meargă cu peste 130 de km/h! Reacţia incredibilă a şoferului

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise