Atenție, șoferi și pietoni! Zeci de plăcuțe găsite de poliție și circulație reluată a transportului public

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, șoferi! Pe parcursul zilei de ieri și a nopții, prin capitală, au fost găsite mai multe plăcuțe de înmatriculare pierdute în timpul ploii. Proprietarii se pot adresa la sediul Inspectoratului Național de Securitate Publică din strada Doina 102, pentru a le ridica.

Poliția îndeamnă persoanele care găsesc plăcuțe cu numere de înmatriculare, să le predea celui mai apropiat echipaj de poliție sau celui mai apropiat sector, pentru ca șoferii să le poată găsi mai ușor.

Alternativ, plăcuțe care nu se găsesc în aceste imagini pot fi căutate pe rețele de socializare. De exemplu în căutare pe Facebook, după combinația de litere și cifre: exemplu de căutare #ILS564).

Un mesaj spre atenția pietonilor. După ce ieri circulația transportului public a fost suspendată, aceasta a fost reluată în această dimineață. La moment, transportul public circulă în regim obișnuit, conform orarelor și itinerarelor stabilite.

Însă, conform prognozei Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele ore se așteaptă intensificarea ploilor, ceea ce ar putea afecta, din nou, traficul și circulația transportului public. Informațiile vor fi actualizate în acest sens.

Pentru informații suplimentare despre circulația unei rute sau alta puteți apela Linia fierbinte RTEC – 022 204 205 sau Dispeceratul PUA – 022 837 317.

Cmentariile sunt închise