(video) O Tesla a fost lovită din lateral de un Bobcat. Momentul accidentului din sectorul Botanica

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O cameră de supraveghere a surprins ieri un accident care s-a produs pe bulevardul Traian din sectorul Botanica. Conducătorul unui mini încărcător Bobcat, încălcând prevederile RCR, a lovit din lateral o Tesla Model 3. Mașina electrică nu a putut sesiza un astfel de pericol apărut brusc și nu vedem să fi frânat automat de urgență.

Din fericire nimeni dintre cei implicați nu a avut de suferit, deși conducătorul din Tesla a fost la limită de a fi ”împuns”. Dar curios este faptul că portiera șoferului nu a putut fi deschisă de la exterior imediat după accident și astfel nu s-a putut acorda vreun prim ajutor.

Aflăm de la Poliția Capitalei că ambii aveau permise de conducere. Șoferul vinovat riscă o amendă de până la 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

VIDEO: t.me/cx_md

De notat că, tot ieri, primarul general a anunțat o demarare de lucrări pe tronsonul 1 al bd. Traian, partea pară. Echipele au început decaparea betonului vechi și pregătirea zonei pentru montarea bordurilor, iar primele pavaje sunt deja în curs de instalare.

Pe lângă refacerea trotuarelor, se spune că proiectul va aduce multe îmbunătățiri pentru locuitorii zonei:

  • Amenajarea unor alei pietonale moderne
  • Crearea de parcări publice
  • Coborârea bordurilor pentru a face accesul mai ușor pentru cărucioare
  • Instalarea unui sistem de iluminat modern
  • Mobilier urban nou pentru un spațiu confortabil

Dacă utilajul pe roți e implicat în lucrările efectuate de municipalitate, cei de la Primărie ar face bine să le amintească muncitorilor despre necesitatea respectării RCR!

Vezi și: (video) Accident în centrul capitalei. Unei mașini i-au sărit toate airbagurile după contactul cu o Tesla

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise