(P) Noua serie Xiaomi 14T este deja disponibilă în Moldova! Lansare cu prețuri reduse

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Articol de: Xiaomi Moldova

Ieri prezentat la nivel global în Berlin, astăzi lansat și în Republica Moldova! Noua serie de smartphone-uri subflagship Xiaomi 14T este disponibilă deja în vânzare. Iar primii clienți pot beneficia de reduceri considerabile.

Xiaomi a anunțat lansarea oficială a noilor smartphone-uri Xiaomi 14T și Xiaomi 14T Pro, două dispozitive inovatoare care duc experiența utilizatorului la un nou nivel.

Aceste modele, realizate în colaborare cu Leica și Google, la capitolele foto și AI, vin echipate cu tehnologii de vârf, performanțe impresionante și un design modern, oferind utilizatorilor funcționalitate de ultimă generație și un raport calitate-preț excelent.

Design și Display

Xiaomi 14T și 14T Pro se remarcă printr-un design elegant, cu margini subțiri și materiale premium, care asigură o aderență confortabilă. Important este de cunoscut: modelul 14T are un cadru din plastic și nu are încărcare wireless. De cealaltă parte, modelul 14T Pro dispune de un cadru din aliaj de aluminiu 6M13 și, pentru prima dată în seria T, încărcare wireless la 50 W.

Însă ambele modele sunt dotate cu ecrane AMOLED de 6,67 inchi, cu o rezoluție de 2712 x 1220 pixeli, oferind până la 68 de miliarde de culori vibrante și o claritate excelentă datorită luminozității de până la 4000 de niți. Ecranul beneficiază de o rată de refresh de 144 Hz, asigurând o experiență fluidă atât pentru gaming, cât și pentru vizionarea de conținut multimedia. Mai suportă Dolby Vision și HDR10+.

Performanță de top

La nivel de performanță, Xiaomi 14T impresionează prin procesorul său Mediatek Dimensity 8300 Ultra, care oferă o putere de calcul de vârf și un consum energetic eficient. Pe Xiaomi 14T Pro stă un Mediatek Dimensity 9300+. Ambele procesoare sunt pe o arhitectură de 4 nm și au câte opt nuclee, fiind apropiate în termeni de performanță.

În combinație cu până la 16 GB de RAM și o stocare internă de până la 1 TB, aceste telefoane de ultimă oră sunt ideale pentru utilizatorii care caută performanță superioară. Ambele rulează ultima versiune a sistemului de operare HyperOS, pe bază de Android 14.

Sistem de camere avansat

Unul dintre punctele forte ale noilor telefoane este sistemul de camere avansat. Ambele dispun de câte trei obiective cu lentile Leica, două de 50 megapixeli și unul de 12 megapixeli, alături de zoom optic și camere selfie de 32 MP.

Specificațiile sunt totuși mai bune pe modelul superior 14T Pro, doar pe el senzorul principal fiind cel personalizat Light Fusion 900, capabil de filmări video în până la 8K 30 fps. Pe Xiaomi 14T este utilizat un senzor principal Sony IMX906.

Sistemele de camere au fost special calibrate pentru a realiza fotografii de calitate în condiții de lumină scăzută sau chiar în lipsa acesteia.

Baterie și încărcare rapidă

Noile modele vin cu baterii generoase de 5000 mAh, oferind până la 16 ore de utilizare. Dar și la acest capitol există diferențe între telefoane.

Modelul 14T suportă încărcare rapidă prin cablu cu până la 67 W (0-100% în 45 de minute), dar un încărcător nu are în cutie. De cealaltă parte, 14T Pro poate fi încărcat cu până la 120 W (0-100% în 19 minute), însă încărcătorul de 120 W se poate achiziționa separat.

Funcții suplimentare

Xiaomi 14T și 14T Pro includ o serie de funcții suplimentare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului:

  • Certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf
  • Conectivitate 5G
  • Senzor de amprentă integrat în ecran și recunoaștere facială
  • NFC
  • Sunet stereo Dolby Atmos pentru o experiență audio captivantă
  • Premieră pe un telefon Xiaomi: Tehnologii/aplicații cu Advanced AI (inclusiv Circle to Search) și asistent Google Gemini

Disponibilitate și preț

Noile Xiaomi 14T și Xiaomi 14T Pro sunt disponibile în vânzare începând de astăzi, 27 septembrie. Ambele modele sunt valabile în toate culorile anunțate.

Oferta specială, valabilă în perioada 27 septembrie – 13 octombrie 2024, cuprinde două configurații:

  • Xiaomi 14T 12/256 GB9999 8999 lei
  • Xiaomi 14T Pro 12/512 GB13499 11999 lei
Xiaomi 14T Series

P.

Cmentariile sunt închise