(video) Un cetăţean din Chişinău i-a arătat unui inspector INSP că pune amenzi pe nedrept. Ce i-a promis poliţistul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

„Este indicator rutier care permite deplasarea înainte, însă INSP pune amendă invocând motivul că șoferul se deplasează pe banda rezervată transportului public…” Un cetăţean i-a arătat unui inspector INSP că pune amenzi pe nedrept în această ordine de idei, după ce a fost martor al mai multor situaţii observate pe parcursul a două luni de zile.

Cu spirit civic şi curaj, bărbatul s-a apropiat de poliţist şi i-a spus că ceea ce face este incorect. Acestuia din urmă i-a fost demonstrată greşeala şi într-un final a recunoscut-o, declarând că va raporta situaţia superiorului. În acelaşi timp, el a promis că nu va mai veni niciodată în zonă, însă de restul colegilor nu poate răspunde.

Rămâne neclar câte procese verbale au fost întocmite din greşeală până acum, însă astăzi un alt echipaj continua în acelaşi loc să-şi îndeplinească “misiunea de serviciu”.

VIDEO: facebook.com/alupu2002

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise