(video) Procurorul confirmă! Şoferul care a provocat accidentul de la intrarea din Străşeni cu un minor decedat fusese beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şoferul care a provocat accidentul din seara de duminică, 7 noiembrie, la intrarea în Străşeni, soldat cu un băiat de 12 ani decedat şi mai multe persoane traumatizate, a urcat la volan în stare de ebrietate (fiind în maşină cu alţi patru pasageri, dintre care doi minori)! Acesta a dezvoltat o viteză mare şi a ieșit într-o depășire nereușită, după impactul frontal acul vitezometrului oprindu-se la aproximativ 120 de km/h.

Avocații familiei îndurerate susțin că, inițial, în ancheta penală nu a fost indicat că șoferul automobilului KIA, care a provocat accidentul rutier, se afla în stare de ebrietate. Aceștia acuză organele de drept că ar încerca să mușamalizeze cazul și cer martorilor să fie receptivi.

Mai mult decât atât, avocații susțin că inculpatul nu este la prima abatere și consideră ilegală și abuzivă decizia procurorului de caz, care i-a aplicat inculpatului doar interdicția de a părăsi localitatea. Bărbatul ar fi fost condamnat în 2015 la fel pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, însă procurorul a negat asta.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/