(video) Va fi vândut numai pe bază de invitație?! Data lansării noului Range Rover Sport SV

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cea mai tare versiune a noului Range Rover Sport va fi dezvăluită pe 31 mai 2023, în calitate de „cea mai rapidă, mai dinamică și mai avansată din punct de vedere tehnologic” interpretare a SUV-ului britanic de performanță de până acum.

Interesant este de remarcat că următorul vârf de gamă se va numi Range Rover Sport SV, în semn de recunoaștere a departamentului de vehicule speciale care îl dezvoltă. Mașina anterioară se numea Range Rover Sport SVR, prescurtarea a Special Vehicle Ratings.

Mai multe detalii vor apărea pe măsură ce se apropie data lansării, dar potrivit Autocar, Land Rover a confirmat deja că noua mașină va fi o propunere „foarte limitată”, oferită doar pe bază de invitație! De asemenea, va fi pionier într-o serie de tehnologii lansate în premieră în industrie, axate pe a atinge noi cote de performanță.

Amintim că precedesorul oferea 575 CP şi 700 Nm dintr-un V8 supercharged de 5.0 litri. Maşina poate să facă 0-100 km/h în 4.5 secunde şi să atingă maximum 283 km/h. Toate acestea vor fi cu siguranţă depăşite cu ajutorul unui, cel mai probabil, V8 twin-turbo de 4.4 litri de la BMW (livrat apropo cu 530 CP şi 750 Nm pe versiunea P530), din care se va stoarce putere şi cuplu la cote fără precedent în încercarea de a rivaliza cât de cât cu modele precum Lamborghini Urus sau Aston Martin DBX 707 pentru supremația super-SUV, deci în jurul a 650 CP.

Apropo, nu se exclude ideea că ar putea fi lansată în viitor şi versiunea SVR, una mai hardcore, mai performantă, care ar putea utiliza un sistem de propulsie hibrid, de genul celui introdus pe BMW XM, dacă tot cele două companii au început să colaboreze în termeni de motoare şi alte agregate.

Testul nostru cu ultimul Range Rover Sport SVR:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/