Accident nocturn grav în raionul Strășeni. Două persoane au apărut în fața unui Land Rover

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară târziu, poliția din raionul Strășeni a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R1, în apropierea localității Făgureni, vecină cu orașul Strășeni. Din păcate s-a soldat cu un deces.

FOTO: IGP

Conform informațiilor preliminare, un Land Rover Discovery Sport condus de o femeie de 57 de ani a lovit doi pietoni. Aceștia traversau drumul neregulamentar și într-un loc neiluminat.

În urma impactului, un bărbat de 70 de ani a decedat pe loc. Iar o femeie de 41 de ani a fost transportată la spital cu diverse traumatisme.

Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Alte circumstanțe se stabilesc.

Amintim tuturor pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare că oricum trebuie să respecte RCR, pentru propriul bine. O regulă simplă de tot spune în felul următor:

În cazul în care în limitele vizibilității (100-150 m) nu sunt treceri pentru pietoni sau intersecţii, pietonii pot traversa drumul NUMAI DUPĂ CE s-au asigurat că nu se apropie nici un vehicul, efectuând trecerea pe traiectorie PERPENDICULARĂ în raport cu marginea părții carosabile!

Odată angajaţi în traversare, pietonii NU TREBUIE să încetinească mersul sau să se oprească fără motiv!”

Indiferența îți poate lua viața! Respectă reguli și recomandări simple, care nu au fost concepute fără motiv și sens!

Vezi și: (video) O trecere de pietoni de pe traseul Chișinău-Orhei va fi desființată în urma unei recente situații de accident

Cmentariile sunt închise