(foto) Britanicii de la RML Group au făcut un soi de Porsche 911 GT3 RS cu 912 CP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania britanică RML Group Ltd dezvăluie proiectul P39, creat cu ocazia aniversării sale de 40 de ani. Bazat pe modelul Porsche 992.1 Turbo S, rezultatul este un supercar extraordinar, care are o capacitate pe pistă mai mare decât un Porsche 992 GT3 RS

„Noul nostru RML P39 40th Special Edition sfidează tot ceea ce este posibil în acest sector. Va eclipsa confortabil un GT3 RS standard pe Nordschleife, fiind în același timp relaxant și ușor de condus până acasă.”

Michael Mallock, CEO al RML Group

Caracteristici cheie:

  • Pentru a extinde abilitățile de manevrabilitate, ecartamentele au fost extinse, iar ampatamentul a fost prelungit.
  • Caroseria a fost înlocuită cu o carcasă din fibră de carbon, inspirată din punct de vedere funcțional și estetic de noua categorie Le Mans Hypercar. Dispune de o aerodinamică activă în față și în spate, cu un sistem de reducere a rezistenței la înaintare (DRS) integrat, activat de șofer.
  • În plus, întregul șasiu poate fi coborât de la distanță pentru a crește forța de apăsare prin intermediul unor actuatori hidraulici. În această configurație, P39 40SE generează o forță de apăsare extraordinară de 662 kg – de peste 4.5 ori mai mult decât un 911 Turbo S 992.1 standard la 241 km/h.
  • Profitând la maximum de această capacitate nou descoperită, motorul biturbo cu șase cilindri este forțat să genereze 912 CP la 7300 rpm și un cuplu de 1000 Nm la 4500 rpm. Totul datorită unui nou ECU, turbocompresoare și intercoolere custom, noi colectoare și convertizoare catalitice, plus un eșapament sport din Inconel.
  • Folosind software-ul avansat de simulare al RML, aceste upgrade-uri se traduc într-un timp de tur anticipat pe Nordschleife de 6:45 minute. Comparativ cu 7:17 minute pentru 992.1 Turbo S standard și 6:49 minute pentru GT3 RS.

  • Cu toate acestea, pe cât de concentrat și rigid este în modul Track pentru a atinge această viteză sclipitoare, P39 40SE are două moduri sau caractere distincte. Cu mașina în modul Tour selectat de șofer, garda la sol crește, amortizarea se relaxează pentru a face mașina mai adaptată și mai ușor de utilizat în viața de zi cu zi.
  • În interior, P39 40SE sărbătorește cei 40 de ani de excelență inginerească a RML cu noi scaune sport și broderii potrivite, cu centuri de siguranță în patru puncte. În locul banchetei din spate a fost montat un roll cage personalizat.
  • Pachetul este completat cu opțiunea fără costuri de vopsea Ruby Red și jante din aliaj forjat de 20/21 inchi.

Doar 10 exemplare vor fi create la centrul de inginerie RML de la Wellingborough, lângă Silverstone, primul fiind deja în construcție. Costă 495.000 de lire sterline, fără taxe și mașina de bază.

Vezi și: (video) Legendara mașină de curse rutiere trăiește din nou. RML a reinterpretat modelul Ferrari 250 GT SWB

Cmentariile sunt închise