Un șofer de 22 de ani a lăsat 100 de euro într-o mașină de poliție

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Joi, polițiștii Direcției de patrulare Sud a INSP, activând pe traseul Chişinău-Giurgiuleşti pentru menținerea siguranței rutiere, au tras pe dreapta un șofer. Tânărul de 22 de ani se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui Mercedes-Benz.

Mită de la șofer tânăr

Aflăm că șoferul, fără prea mare experiență de condus, nu ar fi fost de acord cu oprirea și eventuala sancțiune. Astfel a hotărât să-și arate buzunarul generos fără nicio jenă. Chiar dacă a fost atenționat despre faptul că poartă răspundere penală pentru darea de mită.

Individul a lăsat în automobilul de serviciu al poliției două bancnote a câte 50 de euro. ”Taxa” era pentru a nu fi documentat, deși nu i s-a prezentat vreo notă de plată sau listă de prețuri. Nu se menționează cum s-a încheiat dialogul, însă cel mai probabil acest șofer va avea de-a face cu instanța de judecată.

În context, Poliția recomandă tuturor participanților la trafic să respecte legea și să aibă un comportament integru în raport cu oamenii legii! În același timp, interesant este că la această postare IGP a închis posibilitatea de a lăsa comentarii pe Facebook…

Vezi și: (video) SPIA a inițiat un control după ce s-ar fi surprins o dare de mită în centrul Chișinăului

Cmentariile sunt închise