(video) SPIA a inițiat un control după ce s-ar fi surprins o dare de mită în centrul Chișinăului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De curând, pe strada Ismail din Chișinău, au fost imortalizate aceste imagini. Sunt o dovadă clară că mita și corupția nu au dispărut nicăieri nici în 2024. Și filmarea a devenit rapid atât de virală, încât a fost văzută și de cei de la SPIA. Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a declarat că s-a autosesizat în legătură cu acțiunile angajaților de poliție.

În acest context, urmează a fi identificat automobilul și proprietarul acestuia care ar fi dat mită întru documentarea cazului conform legislației în vigoare. De asemenea, situația și comportamentul polițiștilor, unul din care ar fi perceput banii, urmează a fi examinate sub toate aspectele, complet și obiectiv reieșind din toate circumstanțele.

Mesajul de final: „SPIA apelează la disponibilitatea colaborării cu societatea civilă în temeiul implicării inacceptabile a funcționarilor MAI în acțiuni sau inacțiuni care contravin normelor legale.”

Curios este ce s-a scris în procesul verbal? Am primit … lei?🙂

VIDEO: facebook.com/Timpul.md

Vezi și: IGP despre imitațiile cuplării centurii de siguranță: „Polițiștii pot devia de la anumite norme”

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise