(video) A intrat, dar nu a mai putut ieşi. Un copil din satul Bîc, găsit sufocat în maşina vecinilor

Tragedie într-o familie din localitatea Bîc din municipiul Chișinău. Un copil de nouă ani a fost găsit fără suflare într-o mașină parcată în curtea vecinilor.

Oamenii legii spun că minorul s-a sufocat, după ce a intrat în autoturism și nu a mai putut ieși! Dacă deschizătoarele de la exterior erau funcţionale, atunci cele din interior fuseseră defecte!

Conform TV8, care citează Poliţia Capitalei, autoritățile au fost alertate de către părinții copilului în noaptea zilei de 14 iulie, la scurt timp după ora 23:00, printr-un apel la 112. Aceștia au spus că minorul a dispărut, menționând că anterior s-a mai întâmplat să fugă de acasă.

La circa o oră după alertă, la 00:20, copilul a fost găsit fără suflare în automobilul parcat în curtea vecinilor, care se aflau peste hotare.

Cadavrul a fost examinat de către medicul legist, iar semne de moarte violentă nu au fost depistate. Acesta a declarat că minorul s-a asfixiat. “Cel mai probabil, minorul a intrat și nu a mai putut ieși din mașină”, spun polițiștii.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizelor și stabilirea cauzei decesului. În acest context a fost inițiat un proces penal.

Vezi şi: (video) Un copil a fost salvat de la un șoc termic de un echipaj INSP după ce a fost încuiat în maşină

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/