(video) A intrat, dar nu a mai putut ieşi. Un copil din satul Bîc, găsit sufocat în maşina vecinilor

Tragedie într-o familie din localitatea Bîc din municipiul Chișinău. Un copil de nouă ani a fost găsit fără suflare într-o mașină parcată în curtea vecinilor.

Oamenii legii spun că minorul s-a sufocat, după ce a intrat în autoturism și nu a mai putut ieși! Dacă deschizătoarele de la exterior erau funcţionale, atunci cele din interior fuseseră defecte!

FOTO simbol: teaterhund.dk

Conform TV8, care citează Poliţia Capitalei, autoritățile au fost alertate de către părinții copilului în noaptea zilei de 14 iulie, la scurt timp după ora 23:00, printr-un apel la 112. Aceștia au spus că minorul a dispărut, menționând că anterior s-a mai întâmplat să fugă de acasă.

La circa o oră după alertă, la 00:20, copilul a fost găsit fără suflare în automobilul parcat în curtea vecinilor, care se aflau peste hotare.

Cadavrul a fost examinat de către medicul legist, iar semne de moarte violentă nu au fost depistate. Acesta a declarat că minorul s-a asfixiat. “Cel mai probabil, minorul a intrat și nu a mai putut ieși din mașină”, spun polițiștii.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizelor și stabilirea cauzei decesului. În acest context a fost inițiat un proces penal.

Vezi şi: (video) Un copil a fost salvat de la un șoc termic de un echipaj INSP după ce a fost încuiat în maşină

Cmentariile sunt închise