Accident înfiorător lângă Orhei. Un bărbat cu un copil de un an în brațe, lovit mortal de o mașină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, în jurul orei 21:50, polițiștii din Orhei au fost sesizați despre producerea unui grav accident rutier cu tamponare de pieton. S-a întâmplat pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți, până la intrare în Orhei.

Accident înfiorător lângă Orhei. Un bărbat cu un copil de un an în brațe, lovit mortal de o mașină
FOTO: IGP

La fața locului, polițiștii au găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat de 34 de ani. S-a stabilit preliminar că acesta ar fi traversat șoseaua printr-un loc neiluminat. Și a făcut asta cu al său copil de numai un an, pe care-l ducea în brațe! Cu părere de rău, un tânăr de 20 de ani care conducea un Opel, l-a lovit.

În urma traumatismelor primite bărbatul a decedat pe loc. Fetița sa a fost transportată în stare gravă la Spitalul Raional Orhei. Tânărul șofer nu fusese în stare de ebrietate. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pulsmedia.md, citând propriile surse de informare, scrie că accidentul s-a întâmplat în apropiere de restaurantul Doi Haiduci. Bărbatul decedat, în timp ce se afla în mașină cu soția, s-ar fi certat cu aceasta, după care ar fi coborât din automobil și ar fi ieșit pe carosabil ca să se calmeze. Ulterior s-a întâmplat tragedia. Tânărul din Opel a fost cel care a sesizat poliția despre caz.

Vezi și: (video) Momentul producerii accidentului grav din raionul Orhei. Cine este șoferul care și-a pierdut viața

Cmentariile sunt închise