(video) Momentul producerii accidentului grav din raionul Orhei. Cine este șoferul care și-a pierdut viața

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


În spațiul online a apărut momentul producerii accidentului grav care s-a întâmplat sâmbătă dimineața pe teritoriul raionului Orhei, pe traseul R20, în apropierea satului Sirota.

Filmarea a fost realizată de camera de bord dintr-o mașină care a fost implicată involuntar în acea situație urâtă, iar proprietarul acestui automobil întreabă acum prin grupuri tematice unde ar putea să-l readucă în starea în care era.

VIDEO: Iulia/Дорожный чат Рыбница

În același timp, s-a aflat că șoferul care și-a pierdut viața nu fusese un taximetrist după cum se vehicula inițial, ci un angajat al Penitenciarului nr.17 din Rezina. Acesta se afla în afara orelor de serviciu când s-a întâmplat nenorocirea.

𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞În dimineața zilei de astăzi, 13.01.2024, în apropierea localității Sirota, raionul Orhei, s-a…

Publicată de Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova pe Sâmbătă, 13 ianuarie 2024

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise