O tânără studentă de la USMF este încă o persoană care și-a pierdut viața în urma accidentului din raionul Orhei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În urma recentului accident grav din raionul Orhei, cel care a fost surprins de o cameră de bord, s-a mai pierdut o viață. Ziarul de Gardă scrie că Mihaela Musteață, studentă în anul IV la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, este a doua persoană care a decedat.

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanțe și sentimente de profundă…

Publicată de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” pe Joi, 18 ianuarie 2024

Din păcate, tânăra a murit miercuri, 17 ianuarie, la Spitalul Raional Orhei. Aceasta s-a aflat timp de patru zile în secția de terapie intensivă în stare critică. Informația a fost confirmată de către Pavel Cristalov, vicedirectorul instituției medicale.

„(…) Inițial au fost internate cinci persoane, dintre care două în secția de terapie intensivă. Două persoane s-au aflat în departamentul de urgență la supraveghere, unde a doua zi au fost externați. Iar un bărbat a fost internat în secția de traumatologie, iar până în prezent ia tratament medical, având o stare de gravitate medie. Pacienta Mihaela Musteață, care se afla la terapie intensivă în stare critică, a decedat ieri după-amiază. A doua pacientă care a fost la terapie intensivă a fost transportată ieri la Institutul de Medicină Urgentă (…)”

Iar Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, a confirmat pentru Ziarul de Gardă că cea de-a doua pacientă a fost transportată cu serviciul AVIASAN la spital. Tânăra are vârsta de 21 de ani.

„Starea pacientei în continuare este extrem de gravă. Este conectată la aparate și continuă tratamentul medicamentos.”

Vezi și:

Cmentariile sunt închise