(video) Imaginea zilei: Două derapări cu răsturnări în același loc, la distanță de câteva minute

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de astăzi pe paginile de socializare ale Poliției Republicii Moldova a fost publicată o fotografie pe cât de neobișnuită, pe atât de îngrozitoare. Aceasta prezintă urmările a două accidente care s-au produs la distanță de câteva minute într-unul și același loc.

Sedanul marca Mercedes-Benz a derapat de pe drumul din satul Sărăteni, raionul Leova, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii din cauza condițiilor meteo. Peste circa 10 minute, conducătorul unui microbuz de pe ruta Tomai-Chișinău, din cauza condițiilor nefavorabile, la fel a pierdut controlul condusului și a derapat de pe traseu.

Primul s-a răsturnat în decor cu roțile în sus și s-a oprit lângă un stâlp, în timp ce al doilea autovehicul s-a răsturnat peste el.

Situația ne-a stârnit curiozitatea pentru a afla un răspuns la întrebarea: cum a fost posibil să se întâmple așa ceva? Și am găsit un răspuns prin ofițerul de presă al IP Leova, Ciobanu Cristina, unul pe care îl intuiam din start!

Ambii şoferi NU își aveau maşinile dotate cu anvelope de iarnă și totuși au pornit la drum! Mai mult, microbuzul era pe rută și se deplasa cu pasageri în cabină!

Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă indiferența acestor conducători auto te lasă pur și simplu fără cuvinte!

Conform colegilor de la Radio Moldova, până la ora 16:00 erau anunțate opt drumuri publice blocate și 26 de accidente rutiere înregistrate, soldate cu nouă persoane traumatizate și două decese. În total, la muncă au fost scoși 1.376 polițiști cu 214 mijloace de transport.

Cmentariile sunt închise