(video) O tânără a intrat pe contrasens pe traseul R6 și a ajuns cu toți pasagerii săi la spital. Imagini de la fața locului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un cititor AutoBlog.MD ne-a expediat la adresa redacției imagini de la locul producerii unui accident pe traseul R6 Chișinău-Orhei, în preajma intersecției cu drumul de acces spre localitatea Ivancea. Acesta ne-a comunicat că s-ar fi înregistrat în dimineața zilei de ieri un carambol cu cel puțin cinci autovehicule, însă de fapt nu au fost implicate atât de multe.

Potrivit ofițerului de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, la fața locului s-a stabilit că o șoferiță în vârstă de doar 19 ani a ieșit pe contrasens și s-a lovit frontal cu un microbuz Mercedes-Benz Sprinter de pe ruta Chișinău-Rezina, după care a fost proiectată într-un autocamion IVECO ce transporta marfă pentru aprovizionarea magazinelor.

În rezultatul accidentului au avut de suferit patru persoane care se aflau în automobilul șoferiței, marca Toyota. Toți au fost diagnosticați cu traumatisme cranio-cerebrale, inclusiv șoferița. Autoturismul avea anvelope de iarnă.

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise