(foto) Accident pe traseul R20, soldat cu un deces și mai mulți răniți. Trei automobile au fost implicate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #3)


(update #2)


(update #1) Cinci persoane au fost transportate la spital. Două persoane de gen feminin au fost internate în secția reanimare în stare extrem de gravă, ulterior fiind mutate la terapie intensivă. Un bărbat a fost internat în secția de traumatologie, gravitatea traumatismelor primite fiind una medie. Alte două persoane au fost externate pentru tratament ambulatoriu la domiciliu.


Cu puțin timp în urmă, Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R20, în preajma localității Sirota din raionul Orhei. Nenorocirea s-a soldat cu o persoană decedată și mai multe traumatizate.

În accident au fost implicate trei automobile marca Renault, Volkswagen și Toyota. Ultimul, din datele preliminare, ar fi ieșit pe contrasens.

În consecință, șoferul din Toyota a decedat pe loc, iar alte patru persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

La momentul publicării acestui articol, oamenii legii încă sunt la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Conform declarațiilor unui martor, conducătorul Toyota ar fi avut un comportament neadecvat.

Îndemnăm toți șoferii să fie prudenți în timpul călătoriilor pe drumurile naționale. Conform prognozei meteo, ninsori slabe se prevăd doar pentru sâmbătă, în rest fără precipitații. Ghețușul pe drumuri se va menține, iar odată cu încălzirea vremii se va înregistra ceață.

Cmentariile sunt închise