(video) Noul Volvo EX30 a ajuns în Republica Moldova, țara noastră fiind printre primele care primește modelul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Intens promovatul model Volvo EX30 a ajuns într-un final în Republica Moldova, cu doar câteva zile înainte de 2024. Curios este că țara noastră este printre primele din Europa care a primit noul crossover compact electric, un semn că este destul de așteptat și că există deja o anumită cerere locală.

Primele fotografii atașate acestui articol au surprins modelul aflat în pregătire pentru expunere în showroom.

Volvo EX30 este un vehicul electric compact, proiectat pentru a răspunde cerințelor unei game largi de clienți. Acest model combină tehnologia avansată cu un design modern și practic, fiind ideal pentru mediul urban. Cu o autonomie combinată de până la aproximativ 500 km, EX30 oferă un mix echilibrat între performanță și eficiență, subliniind angajamentul Volvo pentru mobilitatea durabilă.

Piața auto din Republica Moldova a arătat un interes crescut pentru vehiculele electrice în ultimii ani, iar sosirea lui Volvo EX30 este clar unul dintre răspunsurile la această cerere care se atestă și la nivel internațional. Acest model nu doar că oferă o alternativă ecologică, dar vine și cu o serie de caracteristici tehnologice avansate care îmbunătățesc experiența de condus.

Volvo a anunțat că acest model va fi disponibil în mai multe variante de echipare, pentru a se potrivi cu diversele preferințe și nevoi ale clienților. De asemenea, compania a pus un accent deosebit pe siguranța pasagerilor, un aspect tradițional pentru brandul suedez.

Amintim că modelul poate fi configurat și achiziționat inclusiv online, prețul de bază fiind de 30.500 de euro.

Dealerul Volvo Cars în Republica Moldova a anunțat în context o Zi a Ușilor Deschise pentru ca orice doritor să poată veni și să cunoască cel mai accesibil electromobil Volvo. Va fi posibil joi, 28 decembrie, de la ora 9:00.

@autoblog.md

Noul Volvo EX30 a venit în Moldova! Tara noastră este una din primele din Europa care au primit acest model electric. În acest video vă spun cum puteti admira si voi noul EX30 #volvo #volvoex30 #volvocarsmoldova @Volvo Cars Moldova

♬ original sound – Constantin Mihalachi

Cmentariile sunt închise