Accidentul cu o maşină INSP din nordul ţării. Un şofer are o altă versiune despre cum s-a întâmplat totul

Câteva detalii noi ar ieşi la iveală despre accidentul care a avut loc ieri dimineaţa în raionul Briceni, acolo unde a fost implicată o maşină a INSP, dacă ar fi de luat în considerare declarațiile unui şofer, martor ocular, care spune că la fel a fost implicat în cele întâmplate, deşi nu menționează exact în ce mod.

Bărbatul în cauză afirmă că maşina poliţiei circula cu viteză mare şi fără să aibă inclus girofarul. Şoferiţa din Audi nici nu a reuşit să facă manevra de virare pe drumul principal, că automobilul de serviciu i-a apărut în faţă, i-a atins partea frontală şi a ricoşat în camion.

Şi, dacă ar fi să credem din nou acestor declarații, camera de bord din maşina INSP ar fi fost extrasă şi ascunsă de membrii unui alt echipaj chemat la faţa locului, iar polițistul transportat la spital s-a făcut nevăzut până când nu a venit ambulanţa.

Postarea în cauză a fost distribuită în mai multe grupuri de Facebook, iar câţiva internauţi cer o reacţie de la poliţie pe marginea acestor declaraţii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/