(video) Ken Block are o nouă maşină, un F-150 Raptor dus mai aproape de extreme

Celebrul pilot profesionist Ken Block a arătat lumii o nouă maşine pe care o deţine, un agresiv Ford F-150 Raptor care a mai fost modificat de către producătorul californian de accesorii pentru pick-up-uri SVC Offroad.

Maşina s-a ales atât cu un nou bodykit, un intercooler mai eficient, cât şi cu o suspensie sofisticată mult mai rezistentă stilului de condus al americanului în vârstă de 51 de ani.

Vezi neapărat: (video) Test Drive Premieră: Ford F-150 Raptor! L-am testat în SUA!

Ca bază a proiectului, cei din atelierul SVC Offroad au luat un F-150 Raptor de ultimă generaţie. Pe pick-up a fost instalată un nou kit de suspensii cu pârghii şi braţe întărite, cu noi bare Panhard, dar şi cu amortizoare Fox Racing Shox 2.5 a căror cursă este de 406 mm!

Printre altele se numără noi bare de protecţie scurtate în dimensiuni, nişte bosaje din fibră de sticlă pe aripi, noi roţi cu jante pentru off-road, corpuri suplimentare de iluminare externă şi altele.

Se mai menţionează că există un surplus minor şi de CP sub capotă datorită noului intercooler, dar şi noului eşapament din oţel inoxidabil. Toate cele spuse au fost puse recent la mare încercare prin deşertul Moab din statul american Utah.

Ţinem să amintim că acesta nu este primul vehicul construit de SVC Offroad pentru Ken Block. În anul 2014, la fel pe baza unui F-150 Raptor, dar de generaţie veche, a fost creat RaptorTrax!

Pick-up-ul a fost dotat cu şenile de la compania Mattracks în loc de fiecare roată, un motor V8 de 6.2 litri şi cu Supercharger sub capotă, o cuşcă de protecţie şi scaune Recaro printre altele.

Vezi şi: Videoclipul zilei: Cum NU trebuie transportat pomul de Crăciun

Vezi şi: (video) Primul pick-up cu care s-a derapat pe Nurburgring este Ford F-150 Raptor

Vezi şi: (video) Încarcă-te cu energie! Gymkhana 10: cinci maşini, cinci locaţii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/