Agenția Servicii Publice reia prestarea unor servicii pentru conducătorii auto! Vezi detalii

Potrivit Dispoziției nr.20 din 21.04.2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, Agenția Servicii Publice anunță că de astăzi, 27 aprilie, este reluată prestarea serviciilor publice de înmatriculare a vehiculelor, documentarea conducătorilor auto, înregistrarea nașterii și a căsătoriei, etc.

FOTO simbol: wall-street.ro

În particular, ce ţine de şoferi şi autovehicule, aflaţi că subdiviziunile teritoriale ale ASP continuă activitatea în regim special și vor presta următoarele servicii:

Reamintim, că este sistată activitatea centrelor multifuncționale din mun. Chișinău CM nr. 1 (str. M. Viteazul, 11/1), CM nr. 4 (str. Decebal, 6), precum și centrele multifuncționale din or. Glodeni, mun. Soroca și din or. Ștefan Vodă.

Pentru orice informație suplimentară puteţi contacta ASP prin e-mail: asp@asp.gov.md sau presa@asp.gov.md, pagina de Facebook a Agenției, pagina web oficială www.asp.gov.md, precum și la numărul de telefon 14909 al Call-centrului.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Moldova: Ce se întâmplă cu înmatriculările auto în țară și cum facem dacă expiră revizia tehnică

Cmentariile sunt închise