Al doilea showroom Škoda din Chişinău își propune să vândă în jur de 30% din volumul total al mărcii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Descoperirea pe care am făcut-o de curând, în ce priveşte deschiderea unui nou showroom al mărcii Škoda în Chişinău, s-a dovedit a fi autentică. Importatorul oficial nu şi-a schimbat cumva adresa, ci va activa concomitent în două centre auto, iar cel mai nou dintre ele va fi şi cel mai digitalizat!

Marca Škoda este prima din portofoliul companiei DAAC Hermes care va avea două showroomuri dedicate unei mărci în Chișinău. Cel de pe strada Calea Ieșilor 14 va fi inaugurat la 15 noiembrie.

Potrivit reprezentanților centrului auto, două showroomuri înseamnă de două ori mai multă grijă față de clienți.

„În perioada 2021-2023 vânzările pe piața de automobile noi, dar și cu parcurs au crescut cu un ritm mai rapid decât prognozele inițiale. Creșterea vânzărilor însemnă că tot mai multă lume intră în showroomurile noastre. Deservirea calitativă și profesionistă a clienților este unul din pilonii de bază a dezvoltării mărcii Škoda. Facem tot posibilul ca toți clienții actuali, dar și cei potențiali să fie deserviți la cel mai înalt nivel. Capacitatea salonului va facilita în medie 25-30% din totalul vânzărilor automobilelor Škoda pentru un an calendaristic.”

Avantajele locației și caracteristicile centrului auto:

  • Amplasarea showroomului este prietenoasă arhitecturii urbane, dar și este una strategică, fiind localizat pe una din arterele principale ale orașului Chișinău, str. Calea Ieşilor 14. Cartierul Buiucani este unul din centrele cu cele mai rapide ritmuri de dezvoltare ale infrastructurii, agrementului, fondului locativ, etc.
  • În preajma showroomului se află o stație de înregistrare a transportului, ceea ce va facilita înregistrarea mașinilor, fapt care va economisi din timpul şi banii clienţilor.
  • Noile standarde ale mărcii, dar și cea mai proaspătă identitate corporativă Škoda (noile culori Emerald Green și Electric Green, dar și noul logo) vor fi prezente pe fațada proaspătului showroom deschis.
  • Noul showroom are o suprafață de 580 m2 și o zonă spectaculoasă de livrare. Până la aproximativ 25 de autoturisme pot fi stocate în interior.
  • În partea stângă a showroomului se află o parcare pentru clienții Škoda, cu o capacitate de cel puţin 10 locuri, iar unul dintre ele este dedicat special pentru persoane cu dizabilități sau mame cu copii, familii mari.
  • Pentru anul 2024 este planificată și extinderea ariei pentru deservirea tehnică a automobilelor. Staţiile vor corespunde tuturor standardelor Škoda, dar și normelor pentru reparaţia mașinilor electrice sau hibride!
  • Noul centru auto va propune un configurator digital format din patru ecrane mari, un serviciu de configurare a automobilului offline, iar pentru 2024 este preconizată lansarea serviciului „Key drop”, unde automobilul poate fi lăsat pentru deservire, iar cheile pot fi luate înapoi atunci când clientului îi este cel mai comod.
  • De asemenea, este planificată lansarea pe piaţa locală a aplicaţiei mobile My Škoda. Aceasta va face
    mai ușoară viața clienților prin: posibilitatea de a se înregistra la o deservire tehnică sau a verifica datele despre kilometraj/consum, verifica dacă a fost încuiată mașina, ori controla unele funcţii de la distanţă, printre altele.

Istoria mărcii Škoda în Moldova a început în îndepărtatul deja 1997, an când a fost deschis primul showroom în Chișinău, aceasta fiind şi prima din portofoliul companiei DAAC Hermes. De-a lungul anilor a reuşit să vândă peste 14.000 de autoturisme noi, aflându-se în topul vânzărilor de mai bine de 26 de ani. În 2022 a vândut peste 1.000 de unităţi. Cele mai populare modele sunt Octavia, Superb, Kodiaq şi Karoq.

Într-un context, reprezentanţii mărcii ne-au mai comunicat că noile Kodiaq şi Superb sunt aşteptate în Republica Moldova abia în al doilea şi al treilea trimestru al anului 2024. Preţurile vor fi anunțate mai târziu.

Cmentariile sunt închise