Skoda va inaugura un nou showroom în Chișinău

Iată și un anunț important pentru fanii mărcii cehe din capitala țării noastre. Importatorul Skoda în Republica Moldova este pe cale să inaugureze un nou showroom în Chișinău. Acesta ar urma să fie amplasat pe strada Calea Ieșilor 14.

Din informațiile care le avem, noul showroom ar urma să fie inaugurat oficial până la mijlocul lunii noiembrie, acum efectuându-se lucrări interioare și de amenajare a mobilierului. Pe clădirea showroomului în schimb este amplasat logoul Skoda și anunțul că în curând aici se vor comercializa modelele mărcii din Mlada Boleslav.

foto: noul showroom Skoda

O altă informație care o avem, este că în viitor s-ar putea să existe și un service centru de deservire a automobilelor Skoda în preajmă, ceea ce va facilita viața clienților din acest sector al orașului sau care obișnuiesc să vină în capitală prin zona Calea Ieșilor.

AutoBlog.MD a expediat o serie de întrebări importatorului Daac-Hermes pentru a afla mai multe detalii despre noul showroom. Imediat cum primim un răspuns revenim cu un alt articol.

Cmentariile sunt închise