ARENA AUTO FEST 2024 – CEA MAI MARE EXPOZIȚIE DE AUTOMOBILE NOI DIN ȚARĂ REVINE!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toamna începe în forță pentru pasionații de automobile din Republica Moldova! Cea mai mare expoziție de mașini noi din țară – ARENA AUTO FEST – revine cu a doua ediție în 14-15 septembrie la Chișinău Arena!

ARENA AUTO FEST 2024

Ediția din acest an își propune să fie și mai bogată din punct de vedere al numărului de automobile noi ce urmează să fie expuse. Acest lucru este susținut și de confirmările primite din partea mai multor distribuitori oficiali.

Mai bine de 100 de automobile vor fi expuse în acest an la Arena Auto Fest. Pe lângă acestea se vor etala mașini de epocă, tehnică moto de ultimă generație, dar și proiecte speciale.

Nu uităm și de cele mai importante companii care activează în domeniul serviciilor auto, fie că este vorba despre ateliere de detailing și de personalizare a mașinilor sau de companii ce importă piese și accesorii. Toate își vor demonstra produsele sau abilitățile la Arena Auto Fest 2024!

(video) ARENA AUTO FEST 2023 – cum a avut loc prima ediție!

Premii de valoare! Smartphone, trotinetă electrică și marele premiu – călătorie spre două muzee Ferrari din Italia!

Vizitatorii se vor bucura și de mai multe activități ce urmează să aibă loc pe parcursul celor două zile în cadrul acestui eveniment de talie națională. Astfel nu vor lipsi concursuri cu premii pentru toți cei care vor veni la Arena Auto Fest.

Marele premiu este unul de vis! Pentru prima dată vom avea grijă ca marele câștigător și o persoană dragă lui să zboare în Italia pentru a vedea pe viu toate frumusețile din muzeele Ferrari din Maranello și Modena!

Biletele de avion, hotelurile și tichetele de intrare în muzeele Ferrari vor fi achitate de către AutoBlog.MD!

Food court cu mâncare libaneză!

În premieră, publicul se va putea delecta cu mâncare libaneză pregătită de cheful Anthony Bou Khalil. Acesta își propune să uimească prin cele mai gustoase bucate de origine libaneză în zona de food court.

Bilete

Biletele sunt vândute pe Afisha.MD la prețul de 125 de lei pentru o persoană adultă. Prețul unui bilet pentru vizitatorii cu vârste cuprinse între 12-18 ani este de 50 de lei. Copiii de până la 12 ani au acces liber!

IMPORTANT! Pentru a avea acces la eveniment, toate persoanele de până la 18 ani trebuie să fie asistate de către un adult.

Dar asta nu este tot!
Avem multe alte surprize pregătite pentru voi!
Urmăriți AutoBlog.MD pentru mai multe detalii privind evenimentul nostru!

Partenerii evenimentului: BT Leasing, Xiaomi, Castel Mimi Wine Resort, Apa Bucovina Moldova, Plast Regal, Lassa Tyres.

Parteneri media: Rlive, Realitatea.md, Avto Radio, Radio Zum, Trendsetter.

Vă așteptăm cu drag, sâmbătă și duminică, de la 10:00 până la 19:00!

Cmentariile sunt închise