Atenție, şoferi! Vizitele unor oficiali europeni de rang înalt ar putea duce la suspendări de trafic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Inspectoratul General al Poliţiei face un anunţ important (publicat la ora 11:37), spre atenţia cetăţenilor din oraşul Chişinău, fie că sunt pietoni sau şoferi! În perioada 9–11 noiembrie, țara noastră va fi vizitată în premieră de Președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen și de Președintele Parlamentului European Roberta Metsola!

Pentru buna desfășurare a vizitei, Poliția de comun cu alte instituții vor întreprinde măsurile necesare în scopul asigurării eficiente a ordinii publice şi securităţii circulaţiei rutiere pe perioada vizitei oficiale, precum şi pentru prevenirea şi contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept şi altor acţiuni care ar putea periclita buna desfăşurare a evenimentelor.

Prin sintagma “măsuri necesare” s-ar avea în vedere şi suspendări de trafic în anumite intervale de timp, pe anumite străzi care nu se comunică din motive de securitate, deşi despre suspendări nu se menționează expres şi nici nu s-a făcut asta din timp.

În acest context, se solicită tuturor participanților la trafic să manifeste disciplină maximă, să dea dovadă de înțelegere şi să se conformeze necondiționat cerințelor legale ale polițiștilor. Prudența este esențială și în contextul în care pe mai multe străzi din capitală se desfășoară lucrări de reparație!

Astfel spuse, planificați-vă din timp pe ce străzi să o apucaţi în mod alternativ, pentru a nu ajunge şi rămâne blocaţi în ambuteiaje! Din start puteţi evita arterele din centrul capitalei!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/