Audi a încetat parteneriatul cu FC Barcelona. Jucătorii echipei, nevoiţi să întoarcă înapoi maşinile gratuite

Echipa de fotbal FC Barcelona i-a avut drept sponsor timp de 13 ani pe cei de la Audi (înţelegeri similare mai are cu Real Madrid şi Bayern Munchen), însă la 30 iunie când a expirat contractul germanii au decis să nu-l mai prelungească.

Dacă până în prezent parteneriatul cu marca auto le oferea oportunitatea membrilor echipei de a alege gratuit orice maşină din gama constructorului pentru a o folosi inclusiv în scopuri personale, acum cei din Ingolstadt le-au dat la dispoziţie câteva săptămâni să le întoarcă înapoi.

În această situaţie mai mulţi jucători vor rămâne cu adevărat fără nici o maşină. Ultimele pe care le-au primit şi despre care se ştie public au fost în 2017. Atunci, de exemplu, Andres Iniesta s-a ales cu un Audi SQ7 TDI, iar Lionel Messi şi Luis Suarez cu câte un Audi RS 6 Avant performance.

Între timp, presa spaniolă scrie că proaspătul brand Cupra, desprins din SEAT, este în negocieri avansate cu FC Barcelona pentru a deveni noul sponsor al catalanilor în locul companiei Audi.

Dacă este dus la capăt, acordul între Cupra şi FC Barcelona ar urma să însemne mai mult decât nişte maşini Cupra pentru jucători. Astfel, spaniolii ar înlocui Audi, care au colaborat cu gruparea catalană în ultimii 13 ani. Unul dintre motivele încheierii colaborării ar fi că jucătorii echipei nu au respectat clauza din contract prin care trebuiau să vină la antrenamente în maşinile constructorului german.

Nu se ştie suma pe care Cupra o va plăti anual, însă este posibil să fie în jurul valorii de 5 milioane de euro, cât plăteau şi cei de la Audi. Rămâne de văzut dacă jucătorii vor accepta să conducă maşinile Cupra, însă este posibil ca brandul spaniol să fie mai indulgent legat de apariţia acestora în alte modele.

Printre maşinile puse la dispoziţia jucătorilor vor fi Cupra Ateca, Leon Cupra R şi Leon Cupra ST.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/