AutoBlog.MD: Avem poza primului Porsche 911 facelift ajuns în Moldova

0

Porsche 911 facelift sau 991.2 așa cum i se spune în interiorul companiei, este pe cale să debuteze în Moldova. Prezentarea legendarului model din gama Porsche care de curând a fost restilizat, va avea loc în acest weekend la Chișinău. AutoBlog.MD a reușit să obțină o poză cu exemplarul ce va fi expus în cadrul evenimentului de prezentare.

911
Vă reamintim că noul Porsche 911 991.2 a fost prezentat în toamna anului trecut în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Exemplarul Porsche 911 Carrera S care a fost adus la Chișinău pentru a fi demonstart publicului autohton se laudă cu o culoare exterioară uluitoare Graphite Blue, un nivel înalt de dotări, dar și cu propulsorul de 3.0 litri bi-turbo care livrează tocmai 420 cai putere și 500 Nm. Datorită acestor cifre și cutiei automate PDK, dar și pachetului Sport Chrono, modelul din imagine ajunge la prima sută în doar 3.9 secunde și poate rula cu o viteză maximă de 306 km/h.

Noul Porsche 911 II a suferit mai multe modificări de ordin estetic atât la exterior, cât și în interior. Mașina se laudă acum cu și mai multe tehnologii, printre care și sistemul Porsche Communication Management ce vine la pachet cu ecranul color. Grație acestui sistem, pasagerii își pot conecta telefoanele iPhone prin intermediul sistemului Apple CarPlay.

Mai multe detalii despre noul Porsche 911 facelift aflați la începutul săptămânii următoare, atunci când AutoBlog.MD va prezenta un filmuleț video din cadrul evenimentului de prezentare.

0 comentarii
  1. zoro spune

    masina ii na liubitelea, ea iubeste drumurile stricate din maldovas, am fost odata la test drive la porsche cei drept la kayene si nu am inteles pentru ce trebuie sa platesc asa de mult, ADICA AM INTELES PENTRU MOLDAVSKII PONT, odata ce ajungi la Evropa acolo daca ai Porshik tu esti nikto da daca ai cias la mina ca doua porsuri damu este suflet viu. PROSTO IN MALDOVA CA LA PROASTA MARIA populatia ii saraca, de tot

  2. karlos mendez spune

    frumoasa masina si cred ca vreo 2-3 oameni din cei 3000 000 o vor cumpara.

  3. valerian spune

    Prea ieftin, astept Turbo S

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata