Bugatti Veyron vs McLaren P1 (video)

Acest video ar putea răni. Precum ultimul meci a lui Zidane sau ultimul concert dat de formaţia “The Beatles”.

Deoarece legendarul Bugatti Veyron, unul dintre cele mai renumite automobile din segmentul “hypercar”, cel care a înnebunit minţile tuturor când a fost lansat, nu avut niciodata şanse, nu împotriva monstruosului McLaren P1.

Nici măcar motorul gigantic W16 de 8,0 litri aspirat de 4 turbocompresoare nu poate face faţă hibridului P1 echipat cu  V8 turbo de 727 cai putere care lucrează în pereche cu motorul electric de 176 de cai putere. McLaren P1 cu ai săi 903 cp are cu 98 cai putere mai puţin ca Veyron, dar raprotul putere greutate a hypercarul englez face diferenţă.

Cursa are loc pe o pistă de decolare a avioanelor destul de largă pentru a nu pune în pericol automobilele cât şi proprietarii acestora care nu sunt şoferi profesionişti, dar şi spectatorii veniţi să vadă cursa. De menţionat ca in filmuleţ este un Veyron simplu, nu cel Supersport care este mai puternic cu 200 de cai putere. Startul cursei se dă din mers, deci nu este o cursa pur drag.

Dar faptele sunt fapte şi P1 este pur şi simplu mai rapid decât Veyron.

Trebuie de menţionat că hegemonia Bugatti în segmentul hypercar a luat sfârşit.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/