Ca în filmele de acțiune! Cum dintr-o uzină Ford au fost furate patru Mustang Shelby GT500

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Furt de maşini după scenariul unui film de la Hollywood a avut loc de curând în SUA. Nu unul, ci patru Mustang-uri Shelby GT500 noi-nouțe au fost răpite pe 12 decembrie, direct din fabrica în care sunt construite!

Este vorba despre uzina de asamblare Ford Flat Rock, situată la aproximativ 25 de mile sud-vest de Detroit, lângă autostrada interstatală I-75.

Authorities are searching for a group of suspects who stole several Mustangs from the Ford Assembly Plant in Flat Rock….

Posted by Metro Detroit News on Monday, 13 December 2021

Potrivit poliției, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 22:30. Infractorii au folosit una din cele patru maşini sport pentru lovi şi deschide violent o poartă, după care celelalte trei ai putut ieşi liber.

În ciuda faptului că a fost o ieșire păzită din teritoriu, surprinzător, dar nu există vreo înregistrare video a incidentului! De asemenea, polițiștii nu au încă suspecți sau informații despre cum s-a pătruns în fabrică.

Curând, două mașini au fost găsite pe I-75. Una dintre ele fusese prima care a lovit poarta, având partea frontală grav deteriorată. În automobile nu era nimeni. Celelalte două Mustang Shelby GT500 de culoare neagră sunt încă căutate.

De regulă, mașinile din fabrică sunt alimentate cu o cantitate mică de benzină, iar unele au și un limitator de putere a motorului, care este dezactivat doar la reprezentanță înainte de a fi vândute. Posibil acest lucru a servit drept motiv al abandonării acestora.

Preţul de start al unui astfel de automobil în SUA este de 72.900 de dolari şi poate depăşi cu uşurinţă 100 de mii cu o serie de dotări opționale incluse.

Cmentariile sunt închise