Ce se întâmplă în UTA Găgăuzia? Un tânăr teribilist a mers noaptea trecută cu peste 200 km/h printr-un sat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şi din nou UTA Găgăuzia, un loc în care mai mulţi şoferi şi-au făcut şi îşi fac de cap în ultima perioadă! După ce IGP a anunţat ieri că a fost prins un tânăr vitezoman în localitatea Congaz, noaptea trecută a fost depistat un altul de aceeași vârstă, dar care s-a dovedit a fi mai “curajos”! Acesta a accelerat până la 208 km/h, iar poliţia spune că este un record!

Tânărul în vârstă de 22 de ani a făcut asta noaptea în comuna Svetlîi. Șoferul de la volanul Mercedes-ului a fost documentat după ce a depășit limita de viteză cu 158 de km!

Totuşi, se va alege cu o pedeapsă neînsemnată. Conform Codului Contravenţional în redacţie actuală, depăşirea vitezei de circulaţie stabilită pe sectorul respectiv de drum cu mai mult de 40 km/oră se sancţionează cu amendă de la 30 la 36 de unităţi convenţionale (până la 1.800 lei) cu aplicarea a 5 puncte de penalizare.

Amintim că s-au pregătit pentru aprobare în Parlament noi sancţiuni pentru depăşirea limitelor de viteză, însă când exact vor fi votate nu se cunoaşte:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/