(video) O urmărire prin Chişinău s-a soldat cu un accident în sectorul Botanica. Vinovatul a încercat să fugă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Update:


O urmărire prin Chişinău s-a soldat cu un accident în sectorul Botanica (intersecția Dacia-Independenţei). Mai multe camere de bord au surprins ultimele momente ale urmăririi și accidentul în sine. A fost avariat un Opel Astra frumos modificat, însă cu doar câteva secunde mai devreme o femeie în vârstă a fost la un pas de a fi spulberată pe trecerea pentru pietoni.

Martori oculari afirmă că urmărirea unui posibil traficant de droguri s-a desfășurat mai devreme şi pe străzi precum Calea Basarabiei sau şoseaua Munceşti, iar în aceasta ar fi fost implicați ofiţeri sub acoperire. Un bărbat a declarat că, fugind de poliţie, conducătorul microbuzului a lovit mai dur maşina prietenului său pe şoseaua Munceşti și tot nu s-a oprit. Tipul a fost într-un final prins în stare de ebrietate narcotică, având şi antecedente penale.

Conform datelor oficiale ale Poliției Capitalei, accidentul de pe bd. Dacia a fost înregistrat la ora 19:41. Conducătorul de 34 de ani al Mercedes-ului Sprinter a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a intrat în contact cu un Opel controlat de un bărbat de 41 de ani, care se deplasa regulamentar.

Primul a încercat să părăsească locul accidentului, dar a fost reţinut într-un final, fiind trase şi focuri de armă de avertizare conform unor martori. Contrar declarațiilor anterioare, autorităţile spun că niciunul dintre cei doi şoferi nu fusese în stare de ebrietate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata