Cea mai configurabilă maşină din lume! Practic fiecare om de pe Pământ ar putea avea câte una diferită

Bentley anunţă un set de actualizări pentru modelele Continental GT W12 şi GT V8 ca urmare a pregătirii gamei anului 2020.

De exemplu, în particular pentru modelul cu motor W12 este disponibil un plafon panoramic din sticlă, în timp ce pentru toate maşinile coupe şi cabriolet este disponibil la comandă un pachet de finisare a părţii frontale şi a uşilor cu fibră de carbon lucioasă.

Având un puternic motor V8 pe benzină sub capotă, cel mai proaspăt membru al familiei – Continental GT V8 – îmbină o unitate de propulsie captivantă cu nivele de lux și tehnologie de ultimă oră. Modelul V8 a fost lansat chiar recent în configuratorul auto Bentley, locul în care clienții pot explora vasta gamă de opțiuni disponibile pentru a construi virtual o mașină cu adevărat unică, potrivită perfect cu gusturile individuale, nevoile și stilul de viață.

Adesea considerată ca fiind una dintre cele mai configurabile mașini disponibile pe piaţă, Bentley chiar afirmă că modelul Continental GT poate exista în 7.000.000.000 (miliarde) de posibile configurații diferite, unice.

Revenind la noile dotări menţionate, producătorul britanic spune că un Panoramic Glass Roof este oferit acum contra cost pentru un preţ de start de 3.150 de lire sterline. Aceasta este o opţiune exclusivă pentru modelul coupe cu motor W12.

Acoperişul transparent conţine sticlă polarizată, soluţie prin care pasagerii pot vedea mai clar împrejurimile fără a fi orbiţi de soare, iar o jaluzea operabilă electronic printr-un buton de pe consola centrală este menită să creeze intimitate. Perdeaua izolatoare este îmbrăcată în Alcantara în una din cele 15 culori disponibile în paletă.

O altă opțiune stilată, acum disponibilă pe toate modelele Continental GT, este un finisaj tehnic cu fibră de carbon lucioasă. Materialul este aplicat pe faţa maşinii şi pe centurile portierelor, iar pentru o combinaţie consola centrală este decorată în culoare Piano Black Veneer.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/