(video) Doar în Suedia poți vedea așa ceva – Volvo XC60 cu șase roți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

GTBOARD a postat un videoclip cu o durată de trei minute în care a fost surprinsă o mașină rar văzută pe drumurile publice și mai ales filmată (deocamdată acesta e singurul clip video de pe YouTube). Un Volvo XC60 pickup cu șase roți, cert că de generație veche, a apărut pe o stradă dintr-un oraș suedez.

“Crossoverul” roșu și în echipare R-Design mai este echipat suplimentar cu un bullbar și o bară de lumină pe acoperiș. Bena îi este acoperită cu un capac. Având în vedere abundența de mașini predominant americane în jur, neobișnuitul Volvo ar fi participat la o întâlnire tematică.

Din ce am reușit să aflăm, efectuând o căutare în spațiul online, mașina a fost construită încă în 2016 de compania germană Dalbo Fordonsteknik. Iar printre creațiile sale se mai numără cel puțin un XC90 de generație veche cu șase roți, dar și un XC70 cu un singur rând de scaune, ambele la fel transformate în pickup-uri.

Mai mult decât atât, Volvo însuși folosește sau folosea astfel de mașinării – câteva au putut fi observate în parcul sediului mărcii din Göteborg și erau implicate în filmări de reclame.

Chiar dacă au șase roți, nu au o capacitate mare de cross-country, nici cea de-a treia osie nu este motoare, dar dezvoltatorii au rezolvat alte probleme – o benă cu o sarcină utilă mare, un comportament stabil și o deplasarea confortabilă.

Cmentariile sunt închise