Ceaţă şi mare umezeală! Atenționare din partea poliţiei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ciclonul arctic prognozat săptămâna trecută şi-a schimbat direcţia, iar asta înseamnă că nu va mai afecta cu temperaturi geroase şi ninsori abundente ţările din estul continentului european. Noile prognoze arată deja că se vor înregistra izolat ploi slabe, lapoviţă sau ploaie îngheţată, însă în linii generale temperaturile vor urca în termometre.

O dovadă că vremea se încălzește este ceaţa şi umezeala din această dimineaţă, asta după ce în seara zilei de ieri s-a depus un strat de gheaţă peste orice suprafaţă, iar acum are loc topirea acesteia. Astfel spus, poliţia afirmă că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, ceea ce determină scăderea vizibilității, iar carosabilul este umed.

Se recomandă prudență la volan, asigurarea corespunzătoare și semnalizarea intenției de schimbare a direcției din timp, creșterea distanței de siguranță între vehicule și folosirea luminilor anti ceață. Evitați depășirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase în condițiile unei vizibilități diminuate.

Şi, din nou, în atenția pietonilor: traversați carosabilul doar prin locurile special amenajate și după ce v-ați asigurat temeinic că șoferii v-au înțeles intenția!

Temperaturile în Republica Moldova, astăzi la ora 8:00.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/