Chişinău: A lovit-o pe mama ei, ulterior o altă mașină! Isprava unei şoferiţe

O şoferiţă din Chişinău a lovit-o pe maică-sa, dar şi un alt automobil, în timpul unei manevre. S-a întâmplat incidentul astăzi după amiază pe strada Vlaicu Pîrcălab, notează Cotidianul.

Potrivit informaţiilor disponibile, la faţa locului polițiștii au stabilit că o șoferiță în vârstă de 32 de ani, care conducea un SUV Mercedes-Benz, în timp ce efectua manevra de deplasare cu spatele în marşarier, a lovit-o pe mama ei, care în acel moment o ajuta. Mama sa era în stradă.

Ulterior, șoferița a tamponat și un Volkswagen Passat care era parcat în preajmă.

Mama șoferiței a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele celor întâmplate, dar şi ce pedeapsă va primi tânăra fără experienţă.

De notat că pe maşina de culoare neagră sunt multiple semne de atenţionare asupra faptului că în spatele volanului se află un conducător începător.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-chisinau-facut-un-accident-stupid-timp-ce-cauta-un-loc-de-parcare/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/