(video) Câinii poliției, imposibil de păcălit. Ce s-a descoperit în bordul unei Mazda5 care a ajuns de curând în România

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, în cooperare cu procurorii DIICOT, au surprins în flagrant un tânăr ce încerca să introducă în țară, în interiorul unei mașini, 4.5 kilograme de cocaină și 8 kilograme de heroină. Valoarea de piață a stupefiantelor este de peste un milion de euro!

Drogurile erau ascunse în bordul unui monovolum Mazda5, însă şi acolo un câine antrenat le-a putut descoperi.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, traficanții acționau pe ruta Belgia – România, drogurile urmând a fi vândute pe raza capitalei București și în județul Ilfov.

“La data de 15 iunie a fost surprins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 26 de ani, în timp ce ar fi transportat în interiorul unei mașini, 4.5 kilograme de cocaină și 8 kilograme de heroină, toate împachetate sub forma a 13 calupuri. Drogurile ar fi fost procurate din Belgia și ar fi fost transportate pe ruta Belgia – Franța – Austria – Ungaria – România, unde ar fi urmat să fie preluate, în țară, de către un cetățean albanez”, au transmis reprezentanții Poliției.

Albanezul, în vârstă de 40 de ani, a fost surprins chiar în timp ce ar fi încercat să preia autoturismul în cauză.

Polițiștii au mai indisponibilizat 8.500 de lei, 500 de euro, trei telefoane mobile, precum și autoturismul folosit pentru a transporta drogurile.

Indivizii au fost duși la sediul DIICOT pentru audieri, iar bărbatul de 40 ani a fost reținut.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-no-comment-nu-vei-crede-cum-au-fost-transportati-clandestin-doi-pasageri-intr-un-vechi-mercedes/

https://autoblog.md/sua-droguri-in-valoare-de-circa-un-milion-de-dolari-descoperite-intr-o-masina-cumparata-la-licitatie/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/