Confirmat! Maşina care a lovit o tânără pe viaduct, implicată într-un accident cu autobuz a cărui frâne au cedat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De curând într-o investigaţie s-a scris că BMW-ul verde care a lovit o tânără pe viaduct şi a rănit-o grav purta numărul de înmatriculare LEE 7, după cum se poate vedea și în imagini de la locul accidentului. S-a mai scris că, de fapt, acest număr aparţine unui BMW alb de acelaşi model şi se confirmă informaţia.

Am răsfoit urmările unui accident produs în decembrie 2021, în care unui autobuz i-au cedat frânele pe strada Vasile Alecsandri şi am găsit maşina albă cu numerele LEE 7 acolo implicată involuntar printre altele.

În aceeaşi investigaţie nu se exclude ideea că șoferul ar fi schimbat numărul de înmatriculare de la BMW-ul său alb la BMW-ul verde, identic ca marcă și serie, dar pregătit pentru curse.

De asemenea, se poate presupune că proprietarul și-ar fi vopsit/colantat automobilul, dar în cazul acesta ar fi trebuit să-și schimbe neapărat şi certificatul de înmatriculare, numit în limbaj comun „paşaport tehnic”. Iar dacă nu a făcut-o atunci constituie încă o încălcare gravă ce trebuie documentată!

Cmentariile sunt închise