Detroit 2016: Volvo lansează S90 în SUA şi aşteaptă ca modelul să facă furori (foto)

Volvo Cars a ales drept platformă de lansare în SUA a sedanului premium S90, Salonul Auto Internaţional din America de Nord, organizat în Detroit. Compania suedeză speră că noul produs va spori şi mai mult vânzările, alături de modelele XC60 şi XC90 care au făcut adevărate furori.

03-2017-volvo-s90-detroit-1

Reprezentanţii Volvo au declarat vă modificaţia de top a sedanului va avea sub capotă motorul T8 twin plug-in hybrid. Un motor turbo de 2.0 litri va fi combinat cu un altul electric şi în total se vor obţine 410 cai putere.

Citeşte toate detaliile despre berlină: PREMIERĂ: Volvo atacă Seria 5, Audi A6 și E-class cu noul S90! (foto+video)

Volvo mai anunţă deschiderea primei uzine de producere a modelelor (pe loc) în statul american Carolina de Sud. Suma investiţiilor se ridică la 11 miliarde de dolari şi astfel vor fi create circa 2.000 de locuri noi de muncă.

Anul tercut, Volvo a primit 88.000 de precomenzi pentru cel mai nou crossover din gama sa, ceea ce a depăşit cu mult aşteptările companiei. Acest lucru dă de înţeles că noul design şi tehnologiile implementate pe ultimele modele sunt atrăgătoare, iar Volvo se îndreaptă într-o direcţie corectă.

Vezi şi: Noul Volvo S90 se prezinta in mai multe filmulețe! (video) 

sursa foto: AutoBlog.com

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/