Dezvăluire: Tesla Model Y trebuia să apară pe piaţă fără volan

O dezvăluire neașteptată despre SUV-ul compact Tesla Model Y a apărut în cartea reporterului The Wall Street Journal Tim Higgins despre Elon Musk și compania sa auto. Conform jurnaliștilor de la Business Insider, care au făcut cunoștință cu ea, omul de afaceri intenționa să scoată maşina pe piaţă complet fără un volan!

Elon Musk a presupus că până la apariția mașinii pe piață, sistemele de control autonome vor face un pas atât de mare înainte încât volanul să fie considerat deja un rudiment. Cu toate acestea, echipa de ingineri Tesla nu a împărtășit această idee și a făcut cabina în stil clasic, acest fapt devenind un măr al discordiei în interiorul companiei.

Inginerul-șef de atunci Doug Field s-a plâns că Musk se amestecă în procesul de creare a unei mașini electrice în cele mai mici detalii și a vrut să o schimbe după dorințele sale. Field a părăsit Tesla la mijlocul anului 2018, pe fondul unor mesaje din presă despre un presupus dezacord cu proprietarul.

Miliardarul, la rândul său, crede în continuare în apariția iminentă a unei Tesla cu un interior fără volan. Interesul şi ulterior cererea va veni de la înşişi clienţii care sunt conștienți de capacitățile sistemului de conducere autonom.

Compania, în ciuda interdicțiilor din unele țări, continuă să-l numească Autopilot, deși le cere șoferilor să fie vigilenți, deoarece un eșec se poate întâmpla oricând.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/