DIESELGATE: Audi anunta ca 2.1 milioane de masini sunt afectate de scandal!

0

Au trecut doar zece zile de la startul scandalului Dieselgate în care compania Volkswagen Group a recunoscut că mai bine de 11 milioane de mașini vândute la nivel mondial au fost dotate cu un soft ce ar trișa în cazul testelor de poluare a mediului înconjurător. Potrivit unui comunicat oficial venit astăzi din partea companiei Audi, inclusiv 2.1 milioane de automobile ce aparțin constructorului din Ingolstadt sunt dotate cu acest sistem!

Colour: Cuvée Silver
Audi Q5 2.0 TDI

Potrivit unei declarație oficiale, modelele afectate de scandalul Dieselgate sunt A1, A3, A4, A5, A6, TT, Q3 și Q5 dotate cu motorul Euro 5 de 2.0 litri TDI! Potrivit reprezentanților Audi din totalul de 2.1 milioane de unități, 1.42 mln de mașini au fost comercializate în Europa de Vest, 577.000 dintre acestea au fost vândute doar în Germania, în timp ce 13.000 de automobile au fost vândute în SUA.

Toate aceste mașini au fost dotate cu propulsoroare turbo diesel de tip EA 189 dotate cu un soft ce permitea fraudarea testelor de emisii CO2.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/