Echiparea de top nu trece de 20000 de euro! Hyundai anunţă reduceri de preţ pentru Elantra

Articol de: Hyundai Moldova

Dealerul oficial Hyundai în Republica Moldova anunţă reduceri de primăvară pentru modelul Elantra. Sedanul este oferit acum de la un preţ de start care nu depăşeşte 12.000 de euro!

Noua generaţie Hyundai Elantra este disponibilă în Republica Moldova în patru versiuni de echipare. Aici, un lucru pe care trebuie să îl menţionăm este că versiunea de echipare Exclusive nu costă mai mult de 20.000 de euro!

Clienţii pot alege pentru a fi instalat sub capotă unul din cele două propulsoare pe benzină: 1.6 litri cu 128 de CP sau 2.0 litri cu 154 CP. Cutia de viteze poate fi manuală sau automată cu şase trepte.

Noua generaţie Hyundai Elantra dispune de toate dotările necesare unui automobil de oraş. Printre unele mai exclusive se numără indicatori luminoşi cu LED-uri, mânere cu lumini LED, jante de 17 inci, sistem de deschidere a portbagajului fără contact, blocuri optice cu xenon, scaune încălzite şi ventilate, etc.

Noul model oferă un design aerodinamic și îndrăzneț, un stil sofisticat, cu absolut noi tehnologii eficiente pentru economia sporită de combustibil, izolare fonică și o siguranță surprinzătoare asigurată şi prin sistemul de frânare automată.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul Hyundai Moldova  sau apelați la numărul de telefon 022 800 888.

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/