(video) Circa 20 de maşini au fost deteriorate noaptea trecută în capitală. Doi tineri, prinşi în flagrant

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea care a trecut au fost sparte în jurul a 20 de maşini! Totul s-a întâmplat în sectorul Rîşcani al capitalei. Şi s-a reuşit reţinerea pe urme fierbinţi a doi suspecţi.

Conform datelor Poliţiei Capitalei, în jurul orei 2:20 un echipaj al Batalionului de Patrulare si Reacționare Operativă a reținut doi tineri pe strada Dumitru Rîșcanu, în timp ce deteriorau geamul unui automobil.

VIDEO: facebook.com/dina.ra.88

La fața locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentare. Oamenii legii spun că până la moment au stabilit că 17 automobile au fost deteriorate.

„În cadrul documentării polițiștii au stabilit că indivizii de 19 și 20 de ani au spart geamurile de la mai multe unități de transport parcate pe străzile Dumitru Rîșcanu și Andrei Doga, cu scopul de a sustrage careva bunuri.”

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei

Tinerii au fost conduși la cel mai apropiat Inspectorat de Poliție. Pe caz a fost inițiată o anchetă. Urmează a fi stabilită suma prejudiciului cauzat proprietarilor, iar ulterior agentul constatator va lua o decizie conform legislației în vigoare.

Cmentariile sunt închise