(video) BRABUS se apucă şi de Rolls-Royce! Propune 700 CP pentru Ghost şi un interior acoperit cu piele

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După Porsche, atelierul de tuning BRABUS mai ia sub aripă marca Rolls-Royce şi produsele sale! A început cu noul Ghost, îi forţează motorul să producă 700 de cai putere şi îi îmbracă interiorul complet cu piele de înaltă calitate.

Caracteristici cheie:

  • Prioritatea principală a noilor inserții de pe caroserie este numită o combinație convingătoare de stil sportiv și eficiență aerodinamică. Componentele BRABUS sunt produse din carbon ușor şi pot avea un finisaj mat sau lucios, dar pot fi, de asemenea, vopsite în culoarea caroseriei sau în contrastante.
  • Difuzorul din carbon oferă un upgrade sportiv pentru bara de protecție posterioară și, de asemenea, încadrează cu precizie cele patru țevi de eșapament din titan, acoperit cu carbon, care pot fi combinate fie cu eşapamentul din fabrică, fie cu cel sport al BRABUS din oţel inoxidabil şi cu supape controlate în mod activ.
  • Pentru motorul V12 twin-turbo a fost pregătit kitul BRABUS PowerXtra RR68-700. Acesta aplică noi setări pentru injecție și aprindere. A fost reprogramată şi unitatea electronică de controlunități de testare pe șosea. De asemenea, s-a reprogramat şi controlul electronic al presiunii de supraalimentare.
  • Puterea a crescut cu 129 CP şi 100 de Nm, până la 700 CP la 6.300 rpm şi 950 Nm de la 2.000 rpm. Face cu noile forţe 0-100 km/h în 4.6 secunde. Viteza maximă este limitată în continuare la 250 km/h.
  • Patru modele de jante sunt propuse la alegere, de 21 sau 22 inci. În imagini este modelul BRABUS Monoblock M “PLATINUM EDITION”, forjate şi vopsite în Shadow Chrome, care măsoară 22 inci. Anvelopele măsoară 265/35 ZR 22 pe faţă şi 305/30 ZR 22 pe spate.
  • Suspensia pneumatică standard a fost calibrată special pentru a se armoniza cu această combinație sportivă jantă/anvelopă. Garda la sol a fost coborâtă cu aproximativ 30 de mm.
  • Pentru interior s-a aplicat programul BRABUS MASTERPIECE. Vehiculul din imagini a primit o tapiţerie din piele deosebit de moale și respirabilă, în culoarea porțelanului, cu cusături negre. Matlasarea pătrată a pielii pe anumite secțiuni ale scaunelor, panourilor ușilor și cotierelor este aplicată cu precizie meticuloasă. Aceeași piele acoperă podeaua și are aceeași matlasare. Același nivel de precizie se regăsește în perforațiile materialului rafinat de pe suprafețele scaunelor, ceea ce optimizează ventilația integrată a scaunului. Plafonul însă este acoperit cu Alcantara neagră.
  • Pedalele din inox lustruite, inserţiile cu logo iluminat de pe pragurile interioare şi elementele din carbon sunt alte note sportive, dar elegante.

Exemplarul din imagini este de vânzare pe brabus.com şi costă cât scrie în capătul listei de mai jos:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/