(foto) Accesoriile M Performance îl prind bine la faţă pe noul BMW Seria 6 GT

Un gran turismo ca noul BMW Seria 6 GT este considerat un automobil elegant pentru oameni care au o manieră de condus ceva mai liniştită şi nu s-ar cuveni ca acesta să fie transformat într-un “sportcar”. Cei de la BMW au o altă părere şi introduc la nici o lună de la premiera maşinii un pachet de accesorii M Performance.

Unul dintre cele mai “vitale” accesorii din acest pachet pe care orice proprietar de BMW l-ar alege ar fi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, făcut din oţel inoxidabil şi capabil să transmită la exterior un sunet mai armonios.

La alegere, terminaţiile acestuia pot avea o formă rotundă (cu inscripţii M) sau trapezoidală (cu inscripţii M Performance), cu sau fără inserţii din carbon pe acestea. Eşapamentul sport poate fi montat doar pe versiunile 630i, 640i şi 640i xDrive.

Vezi şi: (foto) BMW introduce ediţia specială Black Fire pentru X5 M şi X6 M

Pachetul M Performance pentru noul Seria 6 GT cuprinde şi nişte mecanisme de frânare sport. Discurile sale sunt perforate, iar etrierele din aluminiu şi de culoare roşie au câte patru pistoane (în faţă) sau câte unul (în cele din spate).

Designul exterior al maşinii se va schimba odată ce anvelopele (245/35 şi 275/30) vor acoperi nişte jante frumoase şi bicolore de 21 de inci. Corpurile oglinzilor retrovizoare sunt făcute din aceeaşi fibră de carbon, iar unele elemente vor fi acoperite cu folii de culoare Frozen Black. Pe lateral pot apărea nişte autocolante din culori mate.

Vezi şi: (foto) BMW prezintă accesorii sport noi pentru M2, M3, M4, X5, X6 şi Seria 7

Şi habitaclul automobilului va căpăta un spirit sportiv, prin apariţia numeroaselor inserţii din Alcantara şi piele fină Nappa. Volanul va putea ascunde în spate nişte padele pentru comutarea manuală a treptelor transmisiei.

Amintim că noul BMW Seria 6 GT poate fi deja comandat în Moldova. Vezi preţurile aici: Noul BMW Seria 6 Gran Turismo poate fi comandat în Moldova. Vezi lista de preţuri

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/