(video) Grav accident în raionul Orhei în seara zilei de sâmbătă. Un camion s-a răsturnat pe carosabil, iar o mașină în decor

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un grav accident s-a produs în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 20:00, pe traseul R20 din raionul Orhei, în apropierea localității Chiperceni. Acesta s-a soldat cu mai multe persoane traumatizate.

Conform datelor care ne-au fost oferite de ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, un tânăr de 32 de ani aflat la volanul unui autocamion MAN, care se deplasa spre municipiul Orhei cu o remorcă cu mere, într-o pantă a pierdut controlul volanului și ulterior într-o curbă a derapat, răsturnându-se pe contrasens. În același moment pe sensul opus se deplasa un Ford, manipulat de o șoferiță de 32 de ani. Ambele mașini au intrat în contact, iar Ford-ul a ajuns răsturnat într-un câmp la câțiva metri buni distanță.

De către ambulanțe au fost preluați și transportați la Spitalul Raional din Orhei pentru acordarea ajutorului medical atât camionagiul, cât și pasagerii din Ford în afară de șoferiță, fiind vorba despre un bărbat de 40 de ani și doi minori de 9 și 6 ani. Nimeni dintre conducătorii auto nu se afla în stare de ebrietate.

@goiman.max 13.08.2022 un accident foarte puternic…un camion a lovit o mașină și să răsturnat pe șoseaua de la step soci camionul era plin cu mere 🍎🍎😖#orhei #accident #stepsoci #rezina #mere ♬ Бенз – MACAN

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata