Este mai ieftin decât acasă în Suedia! Noul Volvo EX90 se poate comanda online în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Volvo EX90, deocamdată modelul electric flagship din gama mărcii suedeze, a devenit disponibil de comandat în Republica Moldova. Şi, precum în cazul altor electromobile, există oportunitatea de a-l configura şi comanda online!

Din pur interes am parcurs acest proces şi am aflat că preţul maşinii complet echipate este mai mic decât cel de start al lui EX90 în România! Mai mult, preţul de start al modelului în ţara noastră este nesemnificativ, dar totuşi mai mic decât acasă la Volvo!

Noul EX90 costă în Republica Moldova minimum 85.201 de euro, fiind disponibil într-o singură echipare – Ultra. Alţi 3.030 de euro costă motorizarea Twin Motor Performance cu 380 kW putere (517 CP). Una din cele şapte culori opţionale pentru caroserie costă alţi 840 de euro, iar 800 de euro costă jantele opţionale de 22 inchi.

La alegere, fără vreo taxă, se oferă una din trei tapiţerii interioare Nordico, însă pentru 1.000 de euro se propune o tapițerie personalizată din amestec de lână.

Printre alte opţiuni se numără: Pachetul Climatizare, Pachetul Pilot Assist, suspensia pneumatică activă, pernă de înălţare integrată pentru locul central al banchetei, sistemul audio Bowers & Wilkins, geamuri spate fumurii, un cârlig de remorcare şi o husă pentru bagaje retractabilă.

Preţul final ajunge la 100.806 euro. Pentru comparaţie, preţul de start al modelului în România, valabil la fel în singura echipare Ultra, este de 102.165 euro.

Iar în Suedia preţul de start este echivalentul a 84.500 de euro pentru echiparea Plus şi echivalentul a 91.900 de euro pentru echiparea Ultra (care include standard suspensia pneumatică, printre altele). Tot în Suedia există oportunitatea de a alege fără taxă între configuraţia cu şase sau şapte locuri.

Cmentariile sunt închise