Exclusiv: Călărași nu va mai avea super prețuri la combustibili! Când vor fi afișate noile prețuri?!

Deja de ceva timp internauții sunt la curent că în orașul Călărași prețurile la combustibili sunt cu mult mai mici ca în Chișinău. Diferența cu adevărat este substanțială!

Dacă în Chișinău prețul motorinei este de 13 lei și 12 bani, iar benzina Premium-95 se vinde cu 15 lei și 45 de bani, atunci la Călărași prețurile sunt de 9.17 lei pentru motorină, respectiv 15.47 lei  pentru benzină.

Prețurile afișate de LUKOIL Moldova astăzi dimineață la Călărași
Prețurile afișate de LUKOIL Moldova astăzi dimineață la Călărași

Din câte se pare norocul care a dat peste șoferii din zonă s-a datorat concurenței acerbe dintre mai mulți agenți economici. Însă au mai rămas ore numărate până aceste prețuri vor mai fi valabile. Din informațiile pe care le deține AutoBlog.MD, prețurile vor crește în această noapte de la ora 00:00, adică în mai puțin de trei ore.

Un agent economic deja a crescut prețurile până la 12 lei 90 de bani pentru un litru de motorină și 14 lei 90 bani pentru un litru de benzină Premium-95, asta după ce în timpul zilei afișa 10 lei și 20 de bani pentru un litru de motorină și 11 lei și 20 de bani pentru un litru de benzină A-95, prețuri de la care se mai ofereau și reduceri suplimentare.

Din informațiile pe care le avem, urmează și alți jucători să revină la prețuri mai mari, iar astfel să se pună punct concurenței acerbe.

În același timp, discutând cu mai multe persoane aflate în zonă, putem menționa că și la această oră la unele stații așteaptă peste 40-50 de automobile să fie alimentate.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

https://autoblog.md/foto-motorina-de-aproape-9-si-benzina-de-aproape-10-lei-de-ce-la-calarasi-preturile-sunt-mai-mici/

Cmentariile sunt închise