Exclusiv de la Mansory. De ce acest Wraith va avea doar nouă proprietari (foto)

Dacă vrei o mașină opulentă care să strige asta din orice unghi ai privi, trebuie să apelezi la Mansory. Tunerul este specializat în modificarea unor mașini de lux, iar cea mai nouă capodoperă se bazează pe Rolls Royce Wraith, varianta coupe a modelului Ghost.

Mansory-Wraith-6

Și pentru că se adresează în principal clienților din Orientul Mijlociu, Wraith a primit în partea superioară a caroseriei o dungă din aur. Tot din aur sunt și inserțiile de la nivelul pragurilor și al prizelor de ventilație. Pachetul estetic este completat de jante de 22 de inch, de asemenea aurite, încălțate cu anvelope Vredestein cu dimensiuni de 265/35.

Interiorul a fost și el tratat cu elemente din aur, mai ales la nivelul consolei centrale. Toate logo-urile originale Rolls Royce au fost înlocuite cu unele din aur de 24 de karate. La cerere, Mansory poate oferi același tratament pentru toate părțile metalice ale interiorului.

Mansory-Wraith-3

Cum era și normal, Mansory nu s-a putut ține departe nici de motorul V12 biturbo de 6.6 litri. Acesta a fost modificat pentru a dezvolta 730 de cai putere și 1000 de Nm. Grație acestor resurse, limuzina poate atinge o viteză maximă de 300 de km/h.

Mansory-Wraith-5

Deși Mansory nu a anunțat prețul pachetului de personalizare, tunerul a ținut să precizeze că exclusivitatea va fi asigurată de o producție care însumează doar nouă unități.

Sursa: automarket.ro

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/